Monday, February 13, 2012

Ντροπή σου Ανήθικε!



Χ. Π.

Του έβαλα και πρασσινάκι για να τιμήσω το κόμμα που υπάγεται ο Χρηστάκος....
Καμαρώστε τον τον "άρχοντα" που είναι υποτίθεται υπεύθυνος για την Προστασία του πολίτη.... για την προστασία μας ... Εγώ πάντως δεν νοιώθω καμία απολύτως προστασία και όποιος θέλει ας πει το αντίθετο. Για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ανάξιος και ανεπαρκής.... Χτες η Αθήνα έδωσε πάλι την εντύπωση ανοχύρωτης πόλης... τι να το κάνεις το κάστρο αν δεν έχεις στρατό να το φυλάει; και τι να τον κάνεις τον στρατό αν κάθεται και παρατηρεί και ρίχνει τα χημικά του σε όλους τους άλλους που δεν προκάλεσαν καμία φασαρία ... Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η κακή φασίζουσα νοοτροπία ότι όλοι είναι το ίδιο και τους βαράμε όλους να εκλείψει .... ότι και να πούμε είναι περιττό ... φαίνεται και στα βίντεο παρακάτω.... Και να πω ότι ήταν πρώτη φορά και είχε το ελαφρυντικό ότι αιφνιδιάστηκε;   στα προηγούμενα επεισόδια στην Αθήνα, στο ίδιο πολιτικό αξίωμα δεν ήταν ; ... Γαμώτο ξεχνάμε εύκολα ...αυτό είναι ένα από τα μερικά κακά που έχει ο Έλληνας ... ξεχνάει ... γρήγορα... είτε γιατί ελπίζει ... είτε γιατί πιστεύει.... Αλλά τι να πιστέψεις από αυτόν ;














45 κτήρια κάηκαν ολοσχερώς χτές ... έτσι μας είπαν στις ειδήσεις που όλοι είναι δικοί σας άνθρωποι! Όχι ένα ούτε 2 45!!!! 


άρα έχει κάνει κανένα έργο αξιοσημείωτο ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!; σε όποια θέση τοποθετήθηκε ... σκατά τα έκανε ... αλλά φυσικά ... ποτέ δεν τέθηκε και δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης του ή παραίτησης ... ανήκει και αυτός στην συνομοταξία των φίλων της "οικογένειας" που επειδή κάνουν παρέα και αλληλοκαλύπτονται νομίζουν ότι πιάσανε και το θεό από τα @@ ! 


Τι να πρωτοθυμηθώ ; τα χτεσινοβραδινά γεγονότα; τα ίδια γεγονότα όταν ξανακάηκε η Αθήνα το καλοκαίρι και όλα τα αίσχη που γίνανε που αντί να πάρει κεφάλια και αντρίκια να βγει να δώσει λόγο και να πει ένα συγνώμη και μετά να βάλει χέρι εκεί που έπρεπε ... δεν εμφανίστηκε πουθενά; ΧΤΕΣ ακούστηκε ακόμα και ότι έβαλε αστυνομικούς στα νοσοκομεία που πηγαίναν οι τραυματίες μπας και δε τα καταφέρει κανένας να βγεί ζωντανός και πέσει η κυβέρνηση ... η χάσει το κύρος του ...γιατί έχει και βλέψεις για την αρχηγία του υπερκόμματος το αγόρι ... να μην χάσουν το κελεπούρι .... τώρα που σκέφτομαι ... αυτός δεν ήταν κάποτε υπουργός ναυτιλίας ; και διατείνεται και στο βιογραφικό του ότι τα έκανε όλα σούπερ στην Ναυτιλία.... ; (έτσι λέει στο βιογραφικό του)...


Μήπως να θυμηθούμε το "ΣΑΜΙΝΑ ΕΞΠΡΕΣ" ....που βούλιαξε και παρέσυρε στον θάνατο 84 αθώες ψυχές.... και τότε ανεπαρκέστατος και σήμερα το ίδιο ο άνθρωπος σπάνια αλλάζει ... πρέπει να έχει πολύ μεγάλο σθένος και δύναμη ψυχής... και αυτός δεν νομίζω ότι διαθέτει κανένα από τα δύο ... και από όσα λένε οι συντάκτες του πολιτικού ρεπορτάζ το μόνο που τον νοιάζει αυτόν πλέον είναι .... να φτιάξει το προφίλ του για να διεκδικίσει την αρχηγία του μπουρδέλου.... ποιός ξέρει μπορεί αν το αναλάβει αυτός να το διαλύσει τελείως και να χαίρονται οι πολιτικοί του αντίπαλοι ... δεν πιστεύω ότι αξίζει ούτε το φτύσιμο ... τζάμπα θα πάει το σάλιο.... τι να χαραμίσεις ουσία του σωματός σου για έναν άνθρωπο που δεν συγκινείται με το θάνατο τόσων ψυχών; αξίζει ; δεν αξίζει α στα κομμάτια να πάει και αυτός να υσηχάσουμε!!!!

No comments: