Monday, February 21, 2011

Παράγκα – (19/2/2011)

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι είμαι οπαδός του Ολυμπιακού, για αποφυγή κάθε παρεξήγησης. Τον αγώνα δεν τον είδα ζωντανά αλλά τον άκουγα από το ραδιόφωνο και από σχόλια του αδερφού της αρραβωνιαστικιάς μου, που τον χάζευε (όσο μπορούσε ο άνθρωπος, γιατί δούλευε) σε μια καφετέρια.

Το γεγονός ότι θα κέρδιζε ο Ολυμπιακός μέσα στο Καραϊσκάκη, το ήξερα πριν καν αρχίσει ο αγώνας. Δεν περίμενα όμως να κερδίσει με αυτόν τον τρόπο. Όπως είπα δεν είδα τον αγώνα ζωντανά, όμως βλέποντας φάσεις αργότερα και ακούγοντας τα σχόλια και από τις δυο πλευρές δεν μπορώ παρά να δηλώσω την ντροπή μου και την αηδία μου για το σημείο που φέρανε ορισμένοι το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρωτάθλημα τόσο ξεπουλημένο και ελεινό όπως το ελληνικό… η διαιτησία … ακύρωσε ΆΔΙΚΑ γκολ του Κατσουράνη δήθεν ως off-side!!! και ως δια μαγείας φυσικά … ο Θρύλος … νίκησε με γκόλ στο 90’ !!! Αυτά είναι ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ και η κατάντια της παράγκας… φαίνονται όλα καθαρά στο επόμενο απόσπασμα… τώρα πως μπορεί να διεξαχθεί σοβαρός αγώνας μέσα σε τέτοιο κλίμα … είναι άξιο απορίας και επιστημονικής (ψυχολογικής κυρίως) έρευνας.

Και σαν να μην έφταναν όλες οι παπαριές που έκαναν οι φανατικοί φίλαθλοι γιατί πάντα αυτοί κάνουν τις μαλακίες… καθοδηγούμενοι σαφώς απο αυτούς που θέλουν να κάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το πρωτάθλημα μια απέραντη ξεφτίλα, βγήκε μετά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού (ναι το Μαρινάκη λέω) και είπε ότι έγινε καλή υποδοχή στον Παναθηναϊκό και ότι παίχτηκε ένας δίκαιος αγώνας(;) και ότι κερδίσαμε δίκαια(;) και τα βλέπω αυτά (ώντας οπαδός του Ολυμπιακού, σκεπτόμενος όμως και όχι θερμόαιμος φανατίλας) και λέω …..
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ; δηλαδή πρέπει να έβλεπε άλλον αγώνα ή να είναι στον κόσμο του ο άνθρωπος. Σκέφτομαι και το άλλο… πρέπει να έχει ψυχολογικά προβλήματα…. δεν πρέπει να του άρεσε να χάνει με τίποτα και έπρεπε πάντα να κερδίζει … με οποιονδήποτε τρόπο …και οποιοδήποτε κόστος. Νόμιμο ή Παράνομο!!

Δικαίως κυκλοφορεί και το ακόλουθο ανέκδοτο: “Πάει ένας φίλαθλος στην μπουτίκ του Ολυμπιακού και ζητάει απο την κοπέλα μια φανέλα του ολυμπιακού. Εκείνη ρωτάει… θέλετε φανέλα παίκτη ή διαιτητή;;;” ΝΤΡΟΠΗ!! αυτό έχω να πω μόνο ΚΑΙ μόνο το γεγονός ότι παραπέμπεται όλη η διαιτησία απο την ΕΠΟ τα λέει όλα… “ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ…” όπως έλεγε και ο Καλογήρου στην ΛΟΛΑ. Τι να λέμε; άμα ρέει το χρήμα, και το γρασίδι αγοράζεται … είναι κρίμα να γίνονται τέτοια πράγματα στο πρωτάθλημα… αλλά στην Ελλάδα, δυστυχώς πάντα επικρατούσε η διαπλοκή και η λαμογιά και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Θα το ξαναπώ είμαι οπαδός του Ολυμπιακού αλλά …. μετά απο αυτό το παιχνίδι τους ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ. Τελικά πρέπει να καταφύγουμε σε Θατσερικές λύσεις… για να γίνουμε άνθρωποι να τους αποκλείσουν απο την πρώτη εθνική να μας βγάλουν και απο την διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ και να παίζουνε όλες οι μεγάλες ομάδες κεκλεισμένων των θυρών… για 10 χρόνια… και όταν τελικά θα επιτρέψουν τα εισητήρια διαρκείας να είναι όλα ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!! και μετά έλα εμένα να μου πείς αν θα κάνει κουραδομαγκιές κανένα Μαλακισμένο….!!!
Τελικά μόνο λύσεις χούντας μπορούν να μας σώσουν γιατί ήδη ζουμε σε χούντα…. Την χούντα της μετριότητας της μαλακίας και της ξεφτίλας ΟΥΣΤ ρε βρωμόσκυλα!

No comments: